Eilisen ja edellisen välinen yö oli vähän rauhaton. En uskaltanut nukkua kun en ollut varma herättääkö kello minut, että ehdin hammaslääkäriin klo 11.30. Luit oikein klo11.30. Kyllä on aikoihin eletty, kun pitää pelätä, että herää ja ehtii puoleksi päiväksi jonnekin. Hamaaslääkärissä todettiin, mitä tehdään ja annettiin uusi aika samaksi illaksi klo 18.30 eli puoliseitsemän lauantai-iltana. Haluan nähdä suomalaisen hammaslääkärin, joka tekee normaalisti edes lauantaina töitä.

Hammaslääkärin jälkeen ajattelin, että pitää tällä reissulla edes kerran käydä Phuket Townissa. Kyllä oli kaupungissa hiljaista. Ei ollut edes enää taksikyytejätarjoavia nuoria miehiä bussikuormautoa vastassa niin kuin ennen. Tosin se oli aina perin kiussallista kun niistä ei meinannut päästä irti. Kävin kuikuilemassa olisi silmälasioptikkoni vielä liikkeessään ja siellähän pariskunta vielä oli. Ja on ollut viimeiset parikymmentävuotta. Liike oli edelleen yhtä tyylikäs. En mennyt sisään koska heillä näytti olevan turisteja palveltavanaan. Näytti myös olevan uusia apulaisia apuna.

Uudelleen hammaslääkäriin, jossa sitten vietin 4 tuntia suu auki (siis ei mitään uutta). Seitsemän kuorta ja kaksi täytettä ja homma hallussa. Sitä ihmettelen, ettei noita karieskohtia ole Suomessa huomattu vaikka olen hammaslääkärissä käynyt. Itse olen luullut että ne on tummentumia kuorissa.Ja paskat reikiä ne oli hampaissa. No nyt ne on korjattu. Vielä yksi stekkauskäynti ja homma on putkessa. Laittaisin kuvan uusista hienoista hampaistani mutta nyt ei ole.

Tänään vettä on tullut enemmän kuin tarpeksi. Ei haittaa Sinikka tulee tänään. Soitti äsken Bangkokista ja varmisti että tulen vastaan Phuketin kentälle. Ja tulenhan minä.